Wie zit er achter?

marlon-marcusDe IT-afdeling is opgezet door Marlon Markus. Ik ben van huis uit functioneel beheerder en specialist in CODA, financiële software van Unit4. Al jarenlang werk ik als zelfstandig IT-adviseur en help klanten bij het selecteren, implementeren en beheren van financiële software. Dit zijn vaak grotere organisaties met grote budgetten voor IT.

Ik ben met de IT-afdeling begonnen omdat goede regie van IT voor veel kleinere organisaties niet is weggelegd. Zij hebben geen budget om een duur IT-adviesbureau in de arm te nemen dat ieder kwartiertje doorrekent. Daardoor laten ze kansen en mogelijkheden liggen. Want deze ondernemers zijn zelf geen specialist op IT-gebied. Ze weten door het scala aan mogelijkheden vaak niet welke mogelijkheden IT biedt om hun specifieke processen beter te ondersteunen.

Ik weet dat wél. Daarom wil ik die kennis en mijn uitgebreide netwerk aan IT-specialisten inzetten om juist die kleine ondernemers te helpen het maximale uit hun IT-budget te halen. Het is mijn ambitie om bedrijven beter te laten functioneren door medewerkers die IT-ondersteuning te geven die ze nodig hebben. Afgestemd op zijn of haar functie en persoonlijke wensen. Zodat de organisatiedoelen op een efficiënte en effectieve manier worden behaald.

Benieuwd wat de IT-afdeling voor u kan betekenen? Bel 075 750 7300 voor een gratis kennismakingsgesprek.