Wat is uw voordeel?

De IT-afdeling helpt kleine en middelgrote bedrijven bij het verhogen van de efficiency van hun werkprocessen. In veel bedrijven zorgt IT voor ergernis omdat systemen niet naar behoren werken. De IT-afdeling neemt die ergernissen weg, kijkt of de software wel past bij de werkzaamheden die uw medewerkers uitvoeren en bekijkt waar het makkelijker, sneller en gebruiksvriendelijker kan.

Er valt vaak veel winst te behalen door systemen te koppelen en dusdanig te gebruiken dat informatie niet langer dubbel hoeft te worden ingevoerd of worden overgetypt. Bovendien zorgt de IT-afdeling ervoor dat de beveiliging op orde is en dat hardware en software optimaal samenwerken. De IT-afdeling adviseert u verder over de mogelijkheden van onder andere mobiel werken en de voor- en nadelen van software uit de cloud. Tot slot zorgt de IT-afdeling op aanvraag voor goede handleidingen van de software waar u mee werkt.

Met andere woorden: de IT-afdeling helpt u het maximale rendement te halen uit uw IT-budget. En dat voor een vast bedrag per maand, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Benieuwd wat een abonnement bij de IT-afdeling voor u kan betekenen? Bel 075 750 7300 voor een gratis kennismakingsgesprek.